Mis uw vlucht niet...

... want deze vlieger gaat maar éénmaal op !

Ooit al eens aan gedacht om te investeren in vastgoed? Vast en zeker wel, het is nu eenmaal een veilige en zeer renderende investering! Wij hebben dan ook goed nieuws voor u zodat u deze unieke kans zeker niet mist. 

Brussels South Charlerloi Airport is de sterkst groeiende luchthaven van ons land. Met dit jaar weer 8 nieuwe bestemmingen, extra landingsbanen en een sterk groeiende lokale economie (6.9 miljoen passagiers vorig jaar). 

Het staat vast als een rots, de luchthaven doet het heel goed en wij geven u de kans om hiervan heel wat granen mee te pikken door te investeren in Ibis Brussels South! Dankzij uw investering kan u genieten van een bewezen jaarrendement van 7.7 %. 

U stapt in een goeddraaiend hotel met een gemiddelde opbrengst van 10.667 euro per jaar, en dit tegen heel lage instapkosten. 

Het hotel ligt letterlijk aan de luchthaven en omringd door tal van multinationals. De ideale mix tussen business en toerisme hotel!

Ibis Brussels South is onderdeel van de internationale Accor Group. De Europese marktleider in professioneel hotel management.